Glastuinbouw

Gelukkig Bezig opereert in verschillende sectoren, maar voornamelijk in de glastuinbouw & reguliere bouw. Door zelf betrokken te blijven kunnen wij adequaat reageren binnen de arbeidsmarkt en voorzien wij het juiste personeel voor de juiste functie, in opdracht van onze klanten.

Reguliere Bouw

Naast de glastuinbouw voorziet Gelukkig Bezig ook in arbeidsmigranten in de reguliere bouw. Al het personeel van Gelukkig Bezig beschikt over de juiste diploma’s en / of certificaten, zoals een VCA-diploma.

Werken & Leren met Gelukkig Bezig

Personeel is enkel zo goed als de vaardigheden waarover zij beschikken. Daarom besteden wij veel tijd in de begeleiding en persoonlijke ontwikkeling van ons personeel. Denk hierbij aan het halen van een extra certificaten, veiligheidstrainingen en het leren van de taal.

Wij faciliteren opleidingen die u adequaat personeel bieden, en de werknemer stimuleert om zijn vakkennis uit te breiden. Hierdoor kan hij breder ingezet worden en de juiste aanvulling zijn van uw organisatie.

Overig

Naast de reguliere en glastuinbouw sector bieden wij ook personeel aan inzetbaar in andere sectoren. Ook kunnen wij maatwerk leveren op uw situatie. Benieuwd wat wij eventueel voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.