Uw vastgoed in beheer bij Gelukkig Bezig

Als vastgoedeigenaar wilt u niet veel tijd besteden aan het onderhoud en verhuren van uw eigendom. Daarnaast staat u liever niet voor (onverwachte) hoge onderhoudskosten. Gelukkig Bezig kan u hierbij (gelukkig) helpen.

Gelukkig Bezig heeft een groot eigen netwerk en kan daarom perfect uw vastgoed voor u beheren. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over huurders en / of onderhoud. Daarnaast verzorgen wij de administratie en andere financiën. Ook is het mogelijk om het technisch beheer door Gelukkig Bezig te laten uitvoeren.

Services & Diensten

Naast onze dienstverlening in de Glastuin- en reguliere bouw, houdt Gelukkig Bezig zich ook bezig met het beheren, onderhouden en verhuren van vastgoed.  Dit betreft zowel eigen vastgoed als van derden. Wij nemen u alle zorg uit handen; van het voorzien van nieuwe huurders, tot administratieve zorgen. Tevens kunnen wij het onderhoud voor u uitvoeren.

Het rendement van uw eigen vastgoed valt of staat met juist toegepast Vastgoed Beheer. Gelukkig Bezig kan u hierbij zoveel mogelijk ontzorgen. Denk hierbij aan taken als het innen van de huur, het opstellen van huurcontracten en het vinden van (mogelijke) huurders. Zo heeft u wel de baten, maar niet de lasten van eigen vastgoed.

Naast de administratieve aspecten van vastgoed, heeft u ook te maken met zaken als schade, lekkage, controle op brandveiligheid et cetera. Allemaal zaken die u van uw dagelijkse bezigheden afhouden. Bij Gelukkig Bezig zijn wij ook in staat het technisch beheer voor u uit te voeren. Reguliere inspecties, reparaties uitgevoerd door ervaren vakmensen en de juiste certificering omtrent brandveiligheid: Wij voeren het allemaal uit. Dit resulteert in een zo’n goed mogelijk rendement uit uw vastgoed.

Naast verschillende beheersvormen, bieden wij ook de mogelijkheid aan om samen met Gelukkig Bezig te investeren in vastgoed projecten. Van huisvesting tot bedrijfspanden, Gelukkig Bezig zoekt in overleg met de cliënt de juiste beleggingsvorm voor hun vermogen op het gebied van vastgoed. Daarnaast investeert Gelukkig Bezig zelf ook in vastgoedprojecten over heel Nederland, zowel woningbouw als industrie.

Dit is Vastgoed Beheer van Gelukkig Bezig

  • Vastgoed beleggingen & beheer
  • Leegstandsbeheer
  • Tijdelijk verhuur
  • Zowel zakelijk als particulier
  • Duidelijke afspraken & tarieven.

Meer informatie