Gevestigd in Schoonebeek

Gelukkig Bezig heeft zijn hoofdvestiging centraal gelegen in het prachtige Schoonebeek.

Schoonebeek is een nuchter Drents dorp met roots in de akkerbouw en veeteelt, met opkomende glastuinbouw. Voor Gelukkig Bezig is dit de ideale schakel en hebben wij door middel van lokale connecties een breed netwerk van afnemers kunnen opbouwen. We houden onze dienstverlening graag in lijn met onze ontstaansgeschiedenis; nuchter en simpel.

Services & Diensten

Gelukkig Bezig opereert in verschillende sectoren, maar voornamelijk in de glastuinbouw & reguliere bouw. Door zelf betrokken te blijven kunnen wij adequaat reageren binnen de arbeidsmarkt en voorzien wij het juiste personeel voor de juiste baan, in opdracht van onze klanten.

Door een grootschalig eigen netwerk hebben wij goede banden met vele telers in de regio. Ook werken wij samen met verschillende uitzendbureau’s binnen de glastuinbouw. Hierdoor hebben wij regelmatig werk voor onder andere: productie medewerkers, inpakkers, gewasverzorgers, plukkers, telers en nog vele andere functies binnen de glastuinbouw. Wij voorzien verschillende klanten van arbeidsmigranten verspreid door heel Nederland. Benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen? – Neem dan contact met ons op.

Gelukkig Bezig voorziet verschillende uitzendbureaus van arbeidsmigranten binnen de reguliere bouwsector. Ook zorgen wij ervoor dat het personeel voorzien is van de juiste certificering en / of diploma’s, zoals bijvoorbeeld een heftruckcertificaat of VCA-diploma. Functies die wij binnen de bouwsector verzorgen zijn onder andere timmerlieden, metselaars, elektriciens, naast andere functies.

Gelukkig Bezig levert ook maatwerk personeel. Bent u dus op zoek naar arbeidskrachten voor een bepaalde periode? Wij helpen u verder. Denk hierbij aan bijvoorbeeld schilders, verhuizers, chauffeurs. Benieuwd wat wij eventueel voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Glastuinbouw

Gelukkig Bezig opereert in verschillende sectoren, maar voornamelijk in de glastuinbouw & reguliere bouw. Door zelf betrokken te blijven kunnen wij adequaat reageren binnen de arbeidsmarkt en voorzien wij het juiste personeel voor de juiste functie, in opdracht van onze klanten.

Reguliere Bouw

Naast de glastuinbouw voorziet Gelukkig Bezig ook in arbeidsmigranten in de reguliere bouw. Al het personeel van Gelukkig Bezig beschikt over de juiste diploma’s en / of certificaten, zoals een VCA-diploma.

Overig

Naast de reguliere en glastuinbouw sector bieden wij ook personeel aan inzetbaar in andere sectoren. Ook kunnen wij maatwerk leveren op uw situatie. Benieuwd wat wij eventueel voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Werken & Leren met Gelukkig Bezig

Personeel is enkel zo goed als de vaardigheden waarover zij beschikken. Daarom steken wij veel tijd in  begeleiding en persoonlijke ontwikkeling van ons personeel. Denk hierbij aan het halen van extra certificaten, veiligheidstrainingen en het leren van de taal.

Wij faciliteren opleidingen die u adequaat personeel bieden en de werknemer stimuleert om zijn vakkennis uit te breiden. Hierdoor kan hij breder ingezet worden en de juiste aanvulling zijn van uw organisatie.

Ontzorging van A tot Z

  • Eén overzichtelijk tarief per geplaatste werknemer.
  • Huisvesting en transport in eigen beheer
  • Meertalige begeleiding m.b.v. jobcoaches
  • Plaatsing en dienstverlening door heel Nederland
  • Vanaf de Werving & Selectie tot aan terugkeer arbeidsmigrant

Recensies

Dankzij Gelukkig Bezig kan ik altijd snel rekenen op extra arbeidskracht wanneer wij dat nodig zijn. Omdat wij seizoensgebonden werkzaamheden hebben, is het soms lastig in te schatten hoeveel personeel wij nodig zijn.

Lucas Griffin

Ik ben nu een aantal maanden aan het werk via Gelukkig Bezig. Dankzij een eigen auto kan ik dagelijks met collega’s van onze woning naar het werk rijden. Ook de huisvesting, geregeld door Gelukkig Bezig, is top geregeld!

Aajami

Ik spreek zelf niet echt goed Nederlands. Gelukkig kan de jobcoach mij helpen in mijn eigen taal, waardoor ik mijn werkzaamheden goed kan uitvoeren en mij geen zorgen hoef te maken over andere formaliteiten.

Gojcus

Administratie

Wordt volledig door ons gedaan.

Wel zo makkelijk

Personeelsadministratie kan veel tijd in beslag nemen. Daarom doet Gelukkig Bezig dit voor u.

Eén tarief

Transparant en helder voor iedereen.

Geen verborgen kosten

Niemand houdt van onduidelijke afspraken of hoge kosten. Wij ook niet, daarom hanteren wij één helder tarief.

Door heel NL

Een groot bereik voor adequate dienstverlening

Landelijke dekking

Onze diensten en personeel zijn inzetbaar door heel Nederland.

Vastgoed

Gelukkig Bezig beheert vastgoed door heel Nederland

In eigen Beheer

Zie voor meer informatie onze vastgoed pagina.

Ons Team

Sjoerd van der Meij
Sjoerd van der MeijManagement
Adriën Agoston
Adriën AgostonAccountmanager / Jobcoach
Sharon Rorijs
Sharon Rorijs Accountmanager / Jobcoach
Marloes Mazee
Marloes MazeeFinanciële administratie
Loes Lansink
Loes LansinkOndersteunend administratief medewerkster