Een goed onderkomen voor elke werknemer

Bij Gelukkig Bezig vinden wij het belangrijk om onze werknemers niet alleen de juiste werkplek te bieden, maar ook een goed onderkomen om uit te rusten. Wij bieden onze werknemers geen huis, maar een ‘thuis’.  Uit onderzoek is gebleken dat de thuissituatie een directe rol speelt in de prestaties van de werknemer. Dit kan zijn arbeidsethos negatief, maar óók positief beïnvloeden. Een goed uitgeruste werknemer presteert immers ook beter. We zorgen er dan ook voor dat elke werknemer kan rekenen op zijn eigen geschikte onderkomen om thuis te kunnen komen buiten werktijden, voorzien van alle benodigde faciliteiten.

” .. geen huis, maar een ‘thuis’ .. “

SNF Keurmerk

Alle woningen voor ons personeel zijn SNF gekeurd, het landelijk erkend keurmerk voor huisvesting van arbeidsmigranten. De woningen zijn gekeurd op het gebied van privacy, sanitair,  hygiene, (brand)veiligheid en informatie- voorzieningen. Voor onze werknemers betekent dat zij op de hoogte zijn van de voorwaarden van de huisvesting en kunnen rekenen op een schoon en veilig thuiskomen.

Keuringen:

Naast dat al onze eigen panden gekeurd zijn, voeren wij voor andere woningen ook SNF-keuringen uit. Aan de hand van allerlei criteria gaan wij na of het onderkomen geschikt is voor arbeidsmigranten, wat er verbeterd kan worden en of alle faciliteiten afdoende ter beschikking worden gesteld. Dit doen wij om de kwaliteit van huisvesting voor arbeidsmigranten te verhogen, om niet alleen ons eigen personeel een thuis te bieden, maar ook arbeidsmigranten van andere organisaties.

Sfeerimpressie