Home (NL)2022-03-09T10:13:59+01:00

Welkom bij Gelukkig Bezig

Op deze website kunt u alle relevantie informatie vinden omtrent Gelukkig Bezig. Van werkvoorziening tot huisvesting, het laatste nieuws en  nog veel meer. Mocht u bepaalde informatie niet kunnen vinden op onze website? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Gelukkig Bezig – In het kort:

Gelukkig Bezig is dé schakel tussen arbeidsmigranten en uitzendorganisaties binnen de agrarische sector. Wij ontzorgen hierbij beide partijen ten gunste van zowel de uitzendorganisatie als werknemer. Gelukkig Bezig opereert volledig zelfstandig. Wij bieden arbeidsmigranten een geschikte werkplek, zorgen voor de juiste begeleiding en documentatie, huisvesting en vervoer; compleet van A tot Z.
Gelukkig Bezig bezit over een eigen interne uitzendorganisatie Gelukkig Flexwerk en is gecertificeerd bij Stichting Normering Arbeid (SNA) en aangesloten bij de NBBU.

Onze diensten

Vanaf de werving & selectie begint het screeningsproces van Gelukkig Bezig. Hiervoor werken wij samen met verschillende bureaus in Hongarije, Oekraïne en Roemenië. Wij voeren altijd een achtergrond check uit. Daarnaast regelen wij alle benodigde documenten en andere formaliteiten.

Voor het uitzenden van personeel en verloning via payroll werken wij nauw samen met bedrijven actief in deze branche.

Gelukkig Bezig beheert een uitgebreide portefeuille van vastgoed om in te kunnen huisvesten. Hiervoor heeft Gelukkig Bezig een samenwerking met Stichting Vast Home, welke SNF gecertificeerd is. Daarnaast verhuren wij ook verschillende objecten, zowel aan bedrijven als particulier.

Door een eigen wagenpark kunnen wij de werknemers mobiel houden tussen woon en werk locatie.

Het verzorgen van alle juiste documenten, geschriften en andere formaliteit wordt ook gedaan door Gelukkig Bezig.

Gelukkig Bezig ontzorgt ook uw vastgoed. Voor meer informatie, zie onze vastgoed pagina.

Gelukkig Bezig – Ontzorgd:

Dat is ons motto, het is namelijk precies wat wij doen: Ontzorgen. Zowel de arbeidsmigranten als de uitzendbureaus ontzorgen wij compleet van A tot Z.  Door de hoge kwaliteitsnormen die wij hanteren, kunnen wij zowel de werkgever als werknemer zekerheid bieden over de werkzaamheden en het personeel.

Meer over Gelukkig Bezig

VACATURES

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Meld u zich aan!

Door u aan te melden kunnen wij kijken of wij wellicht iets voor u kunnen betekenen. Of u nu zoekende bent naar (buitenlandse) arbeidskrachten, of werkzoekende: Gelukkig Bezig helpt u verder.

Aanmelden
Go to Top